dimarts, 7 de març del 2006

PER VEURE EL BARÇA PER INTERNET

Extracte de la noticia publicada a VilaWeb




Instruccions per veure el partit:

Entreu a la pàgina Tv.Mix.net i seleccioneu el partit a la part dreta de la pantalla, o bé cliqueu aquí.

En aquesta finestra (foto 2), hi ha una sèrie d'icones. A la filera de dalt (requadrada en vermell a la segona foto), hi apareixen els programes per a mirar el partit, i a sota de cada un, els canals accessibles que el transmetran.

De primer, trieu un programa i instal·leu-vos-el des de la secció de descàrregues de la pàgina (us apareixeran finestres publicitàries).

Una volta instal·lat el programa, torneu a TVmix.net i torneu a triar el partit de futbol, llavors, escolliu un dels canals compatibles amb el programa descarregat (un dels que hi hagi just a sota de la icona del programa).

Abans de començar el procés, és recomanable de plegar tots els programes que hi hagi oberts a l'ordinador, tret del navegador. També és una bona idea de descarregar i instal·lar el programa com més aviat millor.

A més a més, la millor manera d'aconseguir una bona qualitat d'imatge, sense tallades, és de connectar el programa al canal de televisió seleccionat uns cinquanta minuts abans del principi del partit, perquè es vagi carregant un 'buffer'.

VilaWeb TV us ofereix una il·lustració del seguiment d'aquestes instruccions.Cliqueu ací.

Aquestes instruccions serveixen per veure el partit emès des d'un canal estranger. Ara, per sentir-ne la transmissió en català, podeu sintonitzar amb una ràdio convencional o amb l'emissió en directe via internet de Catalunya Ràdio, o de RAC 1, per exemple.

Entre l'emissió de ràdio i la d'imatges, és molt probable que hi hagi un decalaix d'uns minuts, però aquest manual pot ajudar-vos a resoldre-ho.

Els qui resideixen fora del país, o els qui puguin sintonitzar amb canals estrangers per uns altres mètodes, podran seguir el partit des de qualsevol dels molts canals que emeten avui el partit a tot el món:

ITN (Gran Bretanya)
IV 3 (Iran)
TV2 (Eslovènia)
TSI2 (Suïssa)
HRT-TV2 (Croàcia)
Premiere (Alemanya)
Star TV (Turquia)
Sport TV (TV Cabo) (Portugal)
Polsat Sport / TVP2 (Polònia)
Sky Calcio 9 (Itàlia)
Network 2 (Irlanda)
3+ (Dinamarca)
bTV (Bulgària)
NTV+Fudbol (Rússia)
Rustavi 2 (Geòrgia)
BH-TV1 (Bòsnia)
ART Sport 4 (països àrabs)
S Sport Hellas (Grècia)
2M (Marroc)
ESPN 2 / ESPN Deportes (EUA)
RDS (Quebec)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si, probablement per la qual cosa es